Posao Iz Svog Doma



Sta je SFI?

SFI je skracenica od Strong Future International koja pretstavlja ozbiljnu Americku kompaniju sa sedistem u Nebraska u SAD. SFI ima tradiciju svog postojanja na interenetu punih 16 godina od 1998 g. kada je i prvi put zapocela da radi (da trguje) samo s jednim proizvodom i to iskljucivo u SAD. 

REGISTRUJ SE OVDE
 U ovom periodu od 16 g. plodnog i uspesnog rada SFI je prerasla u ogromnu kompaniju sa preko 111.127 proizvoda na interenet trziste koja je jos uvek u postojanom porastu ciji proizvodi se prodaju u 190 zemlje sirom sveta.
SFI ima prihvatljive opcije placanja i to na oko 40 nacina za prodaju svojih proizvoda.

KLIKNI NA SLIKU

Danas sa preko million registrovanih filijali iz celog sveta postoji verovanje da SFI ima razvijeno najvecu mrezu svojih saradnika i klijenata u svetu.
Isto tako SFI ima opcije za automatski prevod na svaku od stranica i to na 41 svetskom jeziku sto pruza svakome laku mogucnost razumevanja tekstova!

SFI ima napravljenu fantasticnu ideju i plan za rad osmisljenu na jednostavan, unikatan i zabavan nacin da pruzi mogucnost svakome da ostravri realnu zaradu ili profit i to na legalan nacin putem interneta, koristeci interenet mrezu.
To znaci sledeci predvidjene od 30 lekcija za prvi mesec dana od kako se registrujete ovde
http://www.sfi1.biz/13535091
SFI je kompanija koja je nemoguce da vas ostavi neuspesnim! Jedino vas neuspeh bio bi ukoliko se vi odkazete od svog posla!

Svaki covek ili zena mogu u svojoj zemlji postati SFI Affiliate (t.j partner) BESPLATNO odkako cete uneti potrebne podatke koje se traze za registrovanje (klikni na sliku ispod)

KLIKNI NA SLIKU

NAPOMENA: Registrovanje na navedenom linku ne obavezuje vas na kupovanje!

Kako bi se registrovali u SFI potrebno je najpre da otvorite svoj 
e-mail na gmail.com

Od kako ste se registrovali na gorenavedenom linku potrebno je da uspostavite komunikacuju sa mnom preko socijalne mreze mog FACEBOOK

U ovoj Affiliate kompaniji besplatna trening obuka za pocetnike zapocinje odmah sledeceg dana na nacinu sto na vasem e-mail-u dobivate automatski 30 lekcija po jednu za svaki dan u prvom mesecu!
Ove lekcije dace vam odlicnu osnovu kako bi vas pripremile za sledeci nivo rada koje vas ocekuje u svakom sledecem nivou i samim tim daje vam vece beneficije i vecu zaradu.
KLIKNI NA SLIKU
U njih cete upoznati nekoliko nacina zarade vi birate koji nacin vama najvise odgovara. Mozete se opredeliti za jedan ili za vise nacina rada koji nudi SFI program. Od vas samo zavisi koliko cete raditi toliko cete i zaraditi!

Niz trening program uci se Internet Marketing i kako Affiliate partner (to ste vi) u okviru SFI trebate raditi i promovisati! Trening obuka i iskustvo koje cete ga steci u SFI stalno se nadogradjuje i usavrsava! 

SFI je kompanija koja kreira LIDERE U INTERNET MARKETINGU!

Ne kolebajte se jos odmah postanite deo uspesnih u SFI!